Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe

Dobrodošli na web stranicu OFK Bihać (www.ofkbihac.ba). Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uvjete i odredbe koji regulišu vašu upotrebu ove web stranice. Pristupom ili korištenjem ove stranice, pristajete na sve uvjete i odredbe navedene u nastavku.


Prava intelektualnog vlasništva

Sadržaj ove web stranice, uključujući tekst, slike, grafike, logotipe i ostale materijale, zaštićen je zakonima o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Svi materijali na ovoj stranici su vlasništvo OFK Bihać ili trećih strana koje su nam dale pravo korišćenja tih materijala. Nijedan materijal s ove stranice ne smije se kopirati, reprodukovati, distribuirati ili prenositi bez prethodnog pismenog odobrenja OFK Bihać.


Korištenje usluga i sadržaja

Korištenje određenih usluga i sadržaja na ovoj stranici može biti podložno dodatnim uvjetima i odredbama, koji će biti jasno istaknuti na odgovarajućim stranicama ili delovima stranice. Upotrebom takvih usluga ili sadržaja, pristajete na dodatne uvjete i odredbe koji se odnose na njih.


Ograničenje odgovornosti

OFK Bihać čini razumne napore kako bi osigurao tačnost informacija na ovoj stranici. Međutim, ne garantujemo za potpunost, tačnost ili pouzdanost tih informacija. Koristite informacije s ove stranice na vlastitu odgovornost. OFK Bihać neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak koji može proizaći iz upotrebe ove stranice.


Izmjene uvjeta i odredbi

OFK Bihać zadržava pravo da povremeno ažurira ove uvjete i odredbe. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici i stupiće na snagu odmah po objavljivanju. Nastavak korištenja ove stranice nakon izmjene uvjeta i odredbi smatraće se vašim prihvatanjem tih izmjena.


Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovim uvjetima i odredbama, slobodno nas kontaktirajte na info@ofkbihac.ba.

Hvala vam što koristite www.ofkbihac.ba i što poštujete ove uvjete i odredbe.