Privatnost podataka

Privatnost podataka

Dobrodošli na web stranicu OFK Bihać (www.ofkbihac.ba). Vaša privatnost je od izuzetnog značaja za nas, i ovom politikom privatnosti želimo vam pružiti informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.


Kako prikupljamo podatke?

Prikupljamo lične podatke koje nam direktno pružate, kao što su vaše ime i kontakt informacije kada se prijavljujete za naše usluge ili nas kontaktirate putem naše web stranice. Takođe možemo automatski prikupljati određene informacije o vašoj interakciji sa našom stranicom putem kolačića, kao što je opisano u našoj Politici kolačića.


Kako koristimo vaše podatke?

Koristimo vaše lične podatke kako bismo vam pružili usluge koje ste zatražili, kao i za poboljšanje vašeg iskustva na našoj web stranici. Vaši podaci mogu biti korišćeni i za kontaktiranje u vezi sa relevantnim informacijama o našim uslugama i događajima.


Kako štitimo vaše podatke?

Vaše lične podatke čuvamo sigurno i preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo ih zaštitili od neovlašćenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe.


Deljenje podataka

Nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama bez vaše saglasnosti, osim ako je to zakonom obavezno.


Vaša prava

Imate pravo da pristupite svojim ličnim podacima koje čuvamo i da zahtevate ispravku ili brisanje nepreciznih informacija. Takođe možete povući svoju saglasnost za obradu vaših podataka u bilo kom trenutku, osim ako to zakon ne zabranjuje.


Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa zaštitom vaše privatnosti ili obradom vaših podataka, slobodno nas kontaktirajte na info@ofkbihac.ba.

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odražavali promene u zakonodavstvu ili praksi. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili obavešteni o eventualnim izmenama.

Hvala vam što koristite www.ofkbihac.ba i što nam ukazujete svoje poverenje.