OBAVIJEST o načinu plaćanja članarine

OBAVIJEST o načinu plaćanja članarine

25.01.2024. | Autor: OFK Bihać

❗OBAVIJEST ❗

Poštovani roditelji,

❗Obavještavamo vas da je Upravni odbor kluba na svojoj 11. sjednici donio odluku o visini članarine za 2024. godinu, kao i načinu plaćanja iste.

▶️Visina članarine za 2024. godinu utvrđena je u visini od 35,00 KM (za jedno dijete).

▶️Roditelji koji imaju dvoje djece visina članarine za drugo dijete je umanjena i iznosi 25,00 KM.

▶️Roditelji koji imaju troje djece visina članarine za treće dijete je besplatna.

▶️Roditelji koji su u stanju socijalne potrebe i nisu u mogućnosti da plaćaju članarinu dužni su o tome upoznati predsjednika kluba uz dostavljanje potrebnih dokaza (kućna lista i potvrda sa biroa za roditelje ili rješenje centra za socijalni rad).

▶️Uplatu članarine moguće je izvršiti lično putem internog blagajnika SELIMOVIĆ ELVISA (kontakt tel. 061/476-689) o čemu ćete dobiti pisanu potvrdu. Uplata članarine će se vršiti u prostorijama kluba SRIJEDOM i PETKOM u periodu od  16,00 do18,00 sati.

▶️Uplatu članarine od ove godine moguće je izvršiti i na žiro račun kluba na šalteru banke ili putem mobilnog bankarstva otvoren u Union banci d.d. Sarajevo, PJ Bihać (način popunjavanja uplatnice je u prilogu).

▶️Koristimo priliku da zamolimo roditelje da vode računa o blagovremenoj uplati članarine budući da klub iz navedenih sredstva financira svoje tekuće obaveze.

Uprava kluba,

⚪OFK "BIHAĆ"⚪Sportski pozdrav ????

OBAVIJEST o načinu plaćanja članarine